Vendégkönyv

 
 
 
 
Anti-spam: *
 
 
 
Berczi MihályBerczi Mihály Dévaványa -ről írta 2016-01-02 16:59:
A Horvát tengerpart megunhatatlan. Trogir óvárosa gyönyörű. 2014 nyarán töltöttünk feleségemmel emlékezetes napokat Okrug Gornijban. A szállásunk ablakából lenyűgöző kilátás nyílt a tengerre. Minden reggel hosszú percekig gyönyörködhettünk a kék megannyi árnyalatában. A szállással, a szervezéssel maximálisan meg voltunk elégedve. A vendéglátóink kedvesek és segítőkészek voltak, amit ezúton is köszönünk. Szép napok voltak. Szívesen emlékezünk vissza rájuk.
Anikó Fodorné KulmanAnikó Fodorné Kulman Pálmonostora -ről írta 2015-09-05 18:20:
Kedves Lidija! Köszönjük a szervezést, segítséget! 😀 Minden rendben volt, zökkenő mentes, és nagyon szép. Vlado és Nena olyan szeretettel fogadtak minket, mintha ezer éve ismernénk egymást. Leszervezték nekünk a Cetina folyón a raftingot, és a hajó kirándulást is, sőt, Vlado ki is kísért a hajó állomásra! Igazán nem lehet panaszunk semmire! Szívből köszönünk mindent! ♥ ♥ 😀 Anikó & Levente & Zoli
Kocsis ImreKocsis Imre Sásd -ről írta 2015-08-05 14:30:
Kedves Lidija! 10 csodálatos napot töltöttünk Nena-nál és Vlado-nál Okrug Gornjiban. Alig értünk haza, máris rögtön visszamennénk. Köszönjük a pontos, precíz, korrekt ügyintézést! Jövőre biztosan visszamegyünk! Köszönettel és üdvözlettel: Kocsis Imre
Krizmanics AdriennKrizmanics Adrienn Pécs -ről írta 2015-04-13 18:27:
2013. júliusában töltöttünk 10 napot Okrug Gornjiban egy szuper, tágas, wifis, klímás apartmanban. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve...imádtunk áthajózni a kis hajókkal Trogirba. Egy valami hiányzott:a mikró. De megoldottuk. 🙂 Annyira kellemes volt minden, hogy idén is ugyanebbe az apartmanba megyünk 11 napot. Már nagyon várja az egész család.
Kállai JózsefKállai József Izsák -ről írta 2015-03-02 18:26:
Kedves Lídia! 2013. nyarán töltöttünk 11 napot Ciovo szigeten Okrug gornjiban a tengerparthoz néhány perc járásra levő apartmanban. Az egy hetes nyaralásunkat utólag hosszabbítottuk sikeresen.A hely, a tenger, a part a pálmasorral,a klíma csodálatos volt, nem is beszélve Togir közelségéről, ahova gyalogosan besétáltunk többször is. Remekül éreztük magunkat minden vonatkozásban, az apartman árviszonyait is beleértve, mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki ide eljut, nem bánja meg. Örök élmény marad nekünk is.
Tóth ZoltánTóth Zoltán Győr -ről írta 2013-09-02 09:53:
Kedves Lídia és a horvátországi kollegái! 2013. augusztusában voltunk családommal ismerőseimmel Trogirban és megszeretném köszönni a legb elejétől tanusított segítőkészséget. Harmadik alkalommal voltunk a szigeten de elmondhatom, hogy az Önök ügyintézési menete és az apartmanja volt eddig a legjobb. Minden a megbeszéltek szerint alakult a kinti kontakt személyek (Nena és a férje) nagyon barátságosak és segítőkészek voltak. Az apartman makulátlan és mondhatom kellemesebb mint amit a fotó mutatott. Ezúton szeretném mindenkinek ajánlani ezt a helyet nem fognak csalódni. Természetesen magát a várost és a tengert nem kezdem dícsérni mert a hely magáért beszél. Ez a város és a környéke egy kis "ÉKSZERDOBOZ". Még egyszer Köszönünk mindent a csapatunk nevében. Üdvözlettel Tóth Zoltán
Szabó GyörgySzabó György Mogyoród -ről írta 2013-04-10 19:16:
Nagyszerű hetet töltöttünk el a családommal ezen a szép helyen. Mashat Lidija, akitől az apartmant kivettük igen rugalmas időt tudott adni nekünk az érkezést és a haza indulást tekintve. Hozzánk igazodott. Nagy segítségünkre volt mindenbe, főleg mert két kutyust is vittünk. Ez nem mindenhol lehetséges, de Ő megoldotta. Minden úgy van, ahogy az le van írva és a képek mindenben fedik a valóságot. A kinti kapcsolattartó a legmesszebbmenőkig mindenben segített, még a hajó kirándulás levezetésében is alkudott nekünk az árból. Szóval mindent megtettek, hogy valóban nyaralás legyen a nyaralás. Köszönet mindenért. Csak ajánlani tudom. Még az bátran mehet, aki nem tud nyelveket, mert segítenek, még a bevásárlásban is.
Póré LászlóPóré László Pécs -ről írta 2013-01-21 11:51:
Nagyszerű két hetet töltöttünk 2012 augusztusában Okrug Gornji-ban. Az apartman abszolút megfelelt a várakozásainknak, nagyon szép környezetben, tengerre néző terasszal, közel a strandhoz. A kinti kontakt nagyon barátságos és készséges volt. Sokszor voltunk már Horvátországban mindíg máshová mentünk, de ide biztosan vissza fogunk térni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük!
Titkosné Szabó MónikaTitkosné Szabó Mónika Budapest -ről írta 2013-01-20 18:47:
Kedves Lídija! Nagyon köszönünk mindent neked és a kontaktnak, mert mindenben nagyon segítőkészek voltatok! 1 hetet töltöttünk Okrug Gornijban és mindenkinek tudom ajánlani, mert az apartman, ételek, környék, strand megfelelő volt nekem, férjemnek és 2 gyermekemnek is! Az indulástól az érkezésig mindennel meg voltunk elégedve, rengeteg látnivaló van elfogadható távolságban és az apartman is nagyon szép és tiszta volt. (teraszunk a tengerre nézett) Minden úgy nézett ki mint a képeken. Írhatnék még sok pozitív dolgot, de mindenki győződjön meg a saját szemével, nem fog csalódni!
Krixné Láng IldikóKrixné Láng Ildikó Szekszárd -ről írta 2011-08-09 14:26:
Szép hetet töltöttünk hatan családias környezetben Trogírban. A tengerre néző három hálószobás apartmanház jó döntés volt számunkra. Kedvesek és készségesek voltak a ház tulajdonosai. Közel volt a tenger és szerencsénkre jó idő volt. Szép emlék marad számunkra az eltöltött hét. Köszönjük segítségét.
Ovcsák TamásOvcsák Tamás Vác -ről írta 2011-08-03 14:37:
Szia Lidija! Minden tökéletes volt! Amikor megérkeztünk, mi a szerpentin felől kőzelitettük meg Trogirt, már akkor tudtam jó helyre jöttünk. Kontaktok nagyon aranyosak rendesek voltak, ugyan így az apartman tulaja is. A szállás a lehető legjobb volt. A hely fantasztikus, az egész szigetet bejártuk, a fő strand, a kis öblök, sziklás partok...a víz tiszta, kellemes volt. Tudtunk bulizni, pihenni, kikapcsolódni. Egyszerűen felejthetettlen!! Köszönjük!!
Dr.tumpekné Gombay TímeaDr.tumpekné Gombay Tímea Szekszárd -ről írta 2011-05-08 16:27:
Kedves Lidija! Kicsit megkésve válaszolok levelére, 2010.augusztusában voltunk Trogirban!A szállás tiszta volt, elég jól felszerelt konyha, nagy méretű fagyasztó.Aki főzni akar, szinte minden edénykészlet megvan.De kb.5 percre több étterem közül is válogathat, elfogadható árakon.Bolt is legalább 4-5 van.A teraszról mindent lehetett látni, egyszerűen gyönyörű látkép tárult elénk!Aki nem tud zajban aludni, inkább a parttól messzebb lévő apartmant válassza, minket nem zavart az esti nyüzsgés, robogósok, a reggeli szemétszállítók stb.zaja. Trogirba autóval ki kell tapasztalni, mikor érdemes menni, különben minimum fél órás araszolgatásra kell számítani!Sokkal egyszerűbb és szebb a vizibusszal beutazni, ja és olcsóbb.A piacon érdemes alkudozni, ugyanazt több helyen megnézni.A régi Trogirt szűk kis utcáival, templomával, várrészeivel ne hagyja ki senki! Reggel értünk oda(8 körül), du.2-től lehetett volna a szállást elfoglalni, szállásadónk 11 órára kitakarította az apartmant, nagyon kedvesen elmagyarázott mindent, segítségét felajánlotta. Szombat este nem tudjuk milyen okból, de hatalmas tüzeket gyújtottak a parton, isteni illatok....minket is odavonzott! Apró halakat sütöttek roston, 8-10 db 1 vastag ropogós fehér kenyér mindenkinek 5 kunáért, isteni finom volt!15 éves nagy fiam bolondult érte, de csak aznap este volt!Aki teheti, egye tele magát! Mindenkinek csak ajánlani tudom, sajnos mi az idén nem tudunk menni nyaralni! Képeket e-mailben küldök, ide nem sikerült feltenni! Üdvözlettel:Dr.Tumpekné Gombay Tímea
Gyarmati TiborGyarmati Tibor Hatvan -ről írta 2011-04-27 15:07:
Férjemmel, 2010-ben jártunk Trogírban. Privát apartmant választottunk, amitől egy picit féltünk, de nyaralásunk tökéletesre sikerült. A ház tulajdonosa is ott élt, de ennek ellenére nyelvi nehézségeink nem voltak, nyugodt, csodálatos környezetben töltöttünk el 10 napot. Amennyiben lehetőségünk lesz, ismét felkeressük ezt a csodálatos várost és ismét privát apartmant választunk, hiszen lényeges olcsóbb, mint egy hotel, v. szálloda. Szép nyaralást kívánunk: Gyarmatiék!
ZsoltZsolt Budapest -ről írta 2011-01-06 22:58:
2010. júliusában nyaraltunk Ciovo szigetén, remekül éreztük magunkat. Lidija mindenben segítőkész volt és ezt a vendéglátókról is elmondhatom. Az apartman minden igényt kielégítő volt, bár egy mikró néha hasznos lett volna. A legközelebbi strand lassan mélyülő, apró kavicsos, 11 hónapos kislányunk imádta. A szigeten több gyönyörű fürdőhelyet is lehet találni /2-3 Km autózás után/. Összességében mindennel meg voltunk elégedve, biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk. 🙂 Köszönjük Lidija !
Peszeki GábornéPeszeki Gáborné Budapest -ről írta 2010-12-18 19:47:
Nagyon jól éreztük magunkat Trogirban. Várakozáson felüli volt az apartman, a felszereltsége, a tisztaság. A környék egyszerűen csodálatos volt, nagyon tetszett mindannyiunknak. Nagyon kedves volt a kapcsolattartó házaspár is. Nem sok kérésünk volt, de szinte azonnal teljesítették. Szerencsére az időnk is remek volt, így szinte minden nap tudtunk fürödni a tengerben. Jövőre is szeretnénk visszalátogatni, reméljük hosszabb időre sikerül, mint az idén.
SzilárdSzilárd Székesfehérvár -ről írta 2010-12-17 13:28:
Az apartman és a foglalás menete a legnagyobb rendben volt, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a helyet, és a környéket. Visszatérünk hamarosan, ez biztos. Nagyon jól éreztük magunkat!
Sullay IstvánSullay István Százhalombatta -ről írta 2010-12-16 11:44:
Augusztusban voltunk Okrug Gornji-ban 1 hétre. Csodálatosan éreztük magunkat. gyönyörű idő, Csodálatos környék, rengeteg kirándulási lehetőséggel. Trogir, Split, Krka nemzeti Park, Sibenik, stb. Az apartmanok tiszták, kényelmesek, jól felszereltek, /talán a mikró hiányzik/. A tulajdonosok barátságosak, és nagyon készségesek. A helyi összekötő programokat szervez, és mindenben segít. Biztosan vissza fogunk menni.
Hronyecz PéterHronyecz Péter Várpalota -ről írta 2010-12-16 08:40:
Nagyon jó helyünk volt, nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük máskor is elmegyünk erre a csodás helyre.
Szilfai és Hardi CsaládSzilfai és Hardi Család Tatabánya -ről írta 2010-12-15 15:23:
1 hetet töltöttünk Trogirban, Ciovo szigetén. Nagyon jól éreztük magunkat, kisgyerekekkel voltunk. A hely gyönyörű a tenger kristálytiszta. Az apartman teljesen felszerelt, tiszta, tágas és pár méterre van a parttól. A vendéglátók nagyon kedves és barátságos emberek. Szeretnénk jövőre is visszamenni:)
Vigh AttilaVigh Attila Budapest -ről írta 2010-12-14 21:20:
Az üdülés előkészítése korrekt, precíz volt; a visszaigazolások, a voucher megküldése és a számos egyéb segítség hibátlan, profi szervezésre utalt. Júliusban majdnem 2 hetet töltöttünk Okrug Gornji (Ciovo sziget) kellős közepén, pár lépésre a tengertől. Ez a nyaralás a sokadik volt már az Adria partján, de a legjobban ez sikerült. A közeli strand(ok), a sokféle étterem (köztük "magyaros" is), Trogir és Split közelsége utánozhatatlanul ajánlatossá teszi a helyet. A kontakt személy (Nena) kedvessége, segítőkészsége, magyar nyelvismerete rendkívül kellemes meglepetés volt. Segített minden apró-cseprő dologban és a nagyobbakban is, pl. örök emlék marad a Cetina folyón "túlélt" raftingolás. Egy negatívumra kell ügyelni, ez a közúti forgalom időszakos bedugulása, de kellő tapasztalattal és türelemmel ez is orvosolható. Összességében az ígéretek és az ajánlatban foglaltak mindenben megfeleltek a valóságnak (sőt!), nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.